Hoppa till innehåll
Affärsjuridisk rådgivning. Interim bolagsjurist.

Om

eJURIDIK är en juristbyrå med affärsjuridisk inriktning och särskilt fokus på dataskydd och e-handelsrelaterad juridik.

Vi arbetar strukturerat, verksamhetsnära och med stort engagemang för att förena juridikens alla komponenter, men samtidigt med era kommersiella behov i fokus. Vi vet värdet av att en verksamhet har sin regelefterlevnad på plats och ser därför vikten av att kunna erbjuda kvalitativa och lättillgängliga tjänster med detta syfte. 

Genom att vara helt digitala och erbjuda möten och rådgivning på distans får ni som klient enkelt tillgång till kvalitativ rådgivning oavsett var i landet ni befinner er. Vi har kontor i centrala Malmö.

Välkommen att kontakta oss!

Sofie Arvidsson

Jurist (CIPP/E, CIPM)

Om Sofie

Sofie Arvidsson, grundare av eJURIDIK, är utbildad jurist med examen från Lunds universitet år 2008. Med erfarenhet från bl.a. advokatbyrå och domstol har den röda tråden alltid varit kommersiella verksamheter och inom en rad olika verksamhetsområden. Sedan 2017 har Sofie aktivt arbetat med dataskyddsfrågor och är även certifierad av den globala dataskyddsorganisationen IAPP (International Association of Privacy Professionals) såsom CIPP/E och CIPM. Sofie är även certifierad för styrelsearbete via Styrelseakademien. Närmast har Sofie arbetat som bolagsjurist på ett av Sveriges större e-handelsbolag och därefter på ett antal bolag med nordisk och global verksamhet som interim bolagsjurist.